Odoo text and image block

Jonas Ström

Säljare

0224-370 57


Jag har ett spännande och utmanande jobb som säljare där jag ansvarar för att etablera, utveckla och underhålla affärsrelationer med nya och befintliga kunder på det norra distriktet i Sverige.

Jag har arbetat på företaget sedan april 2008 min erfarenhet av CAM-system är mer än 12 år. Först som operatör/produktionstekniker inom legobearbetning, sedan som tekniker och nu som säljare. Behärskar alla områden inom Edgecam men mina främsta styrkor finns numera inom försäljning och produktpresentationer.   

 


 

 

Odoo text and image block

Andra system

Har genom åren även skaffat mig en hel del kunskaper i olika CAD-system (Solid Works, Spaceclaim, Onshape och Part Modeler) dessutom har jag genom mitt arbete med marknadsföring fått goda kunskaper i Adobe-programvarorna, framförallt After Effects, Premiere Pro, Illustrator och Photoshop.

.

Odoo text and image block

Träna

Jag tränar i dagsläget inte så mycket som jag skulle vilja eller borde då familjeliv med villa, sambo och 2 barn, 1 respektive 10 år tar upp den mesta delen av fritiden. Tycker om att äta och laga mat och spenderar gärna några timmar i köket eller besöker en restaurang när det finns tillfälle.

Odoo text and image block